Chondrirhumal 80tabl CNK 2335560

€ 35,95
€ 32,36
10% (€ 3,59)

 ✚

32,36

Indicatie

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheidverliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen

Gebruik

Neem 1 tablet Rhumal CHONDRI per dag, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen inslikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Een kuur van minstens 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

Samenstelling

Rhumal CHONDRI is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per tablet 800 mg chondroïtinesulfaaten 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. •Ingrediënten: Chondroïtinesulfaat; Vulmiddelen: Saccharose, Cellulose, Polydextrose, Talk; Stabilisatoren: Vernet natriumcarboxymethylcellulose, Hydroxypropylcellulose; Glansmiddelen: Gehydrogeneerde katoenzaadolie, Shellak, Magnesiumstearaat; Ascorbinezuur; Antiklontermiddel: Siliciumdioxide; Bindmiddelen: Hydroxy-propylmethylcellulose, Gefractioneerde kokosolie; Kleurstoffen : Titaandioxide, Ijzeroxide. Bevat suiker. • Chondroïtine: Het is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. •Eigenschappen van vitamine C : Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van het gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het