Isophar Pure Medics 120 Tabletten CNK 0904011

€ 24,45
€ 22,01
10% (€ 2,44)

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Isophar Pure Medics is te gebruiken bij opvliegers en prikkelbaarheid ten gevolge van de menopauze/overgang.
Isoflavonen ook genaamd phyto oestrogeen, hebben een gelijkaardige structuur als die van het vrouwelijke oestrogeen en die op eenzelfde manier in het lichaam werken als het menselijk oestrogeen. Als tijdens de menopauze het gehalte aan oestrogeen daalt, compenseren de isoflavonen dit door zich aan het oestrogeen receptorplaatsen te binden en een zwakke oestrogene werking uit te voeren, met als resultaat een verlichting van de menopauze symptonen. Recente studies hebben ook aangetoond dat soja isoflavonen opvliegers tijdens de menopauze kunnen verminderen en de botdensiteit van oudere vrouwen op peil kunnen houden.
Gebruik:1 tablet per dag voor de maaltijd of volgens voorschrift arts.De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren.Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
Inhoud:
120 tabletten

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Isophar Pure Medics 120 Tabletten' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Isophar Pure Medics 120 Tabletten' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het