Beneflora Comp 2x15 CNK 3182060

€ 15,80
€ 14,22

 ✚

14,22

Beneflora Maagzuurresistent Tablet bevat 2 soorten Lactobacillen (Lactobacillus plantarum); Lactobacillus rhamnosus) en 1 soort Bifidobacteriën (Bifidobacterium infantis).

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: neem 1 tablet 's morgens.Bewaren op een temperatuur van 15 à 25 °C op een donkere en droge plek.

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Samenstelling

Vulstof: microkristallijne cellulose; verdikkingsmiddel: natriumalginaat; Bifidobacterium infantis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het