Iso-xx 1010mg 30 Tabletten CNK 2043149

€ 32,90
€ 27,97
15% (€ 4,93)

 ✚

27,97

Isoxx® is een voedingssupplement met een mix van de juiste verhouding aan isoflavonen, verrijkt met de nodige levende darmbacteriën voor de omzetting van de isoflavonen naar equol, om een normale menopauzale overgang en het behoud van de normale oestrogeenbalans te helpen ondersteunen.

Indicatie
  • bij perimenopausale klachten (opvliegers, nachtelijk zweten, ...)
  • bij postmenopausale klachten (osteoporose, hart- en vaatziekten, ...)
Gebruik

Dag dosis:½ tablet/dag of zoals voorschrift

Eigenschappen

• Enige met toevoeging van levende darmbacteriën die nodig zijn voor de omzetting van soja-isoflavonen naar equol.• Wettelijke max. dosis = in België ½ tablet/dag. Er mag volgens de wet op de verpakking geen onderscheid gemaakt worden tussen natuurlijke en synthetische stoffen. Daardoor moet Iso-xx® op de verpakking verplicht de max. dosering volgen die opgesteld is voor de synthetische isoflavonen. Dit ondanks dat de isoflavonen in Iso-xx® uit de natuurlijke soja boon komen (SoyLife®). In o.m. de OPUS-studie werd de veiligheid degelijk bewezen voor een dosis natuurlijke isoflavonen die overeenstemt met 2 tabletten Iso-xx®/dag. Op doktersvoorschrift kan de dagdosis verhoogd worden naar 1/dag in preventie en 2/dag bij menopauzale klachten.

Samenstelling

Glycine max - SoyLife® (soja boon) 75 mg (= 30 mg isoflavonen), Lactobacillen- en bifidobacteriënmengsel 50.5 mg, Raftiline 50 mg, Raftilose 50 mg. "C2

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het