My Test Schildklier (zelftest) Zakje 1 CNK 3664893

€ 14,96
€ 13,46

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

My Test Schildklier is een test die de concentratie THYROID STIMULEREND HORMOON (TSH) zal opsporen die hoger is dan normaal en zal u toelaten een eventuele hypothyroïdie te ontdekken.

De Test is positief bij een resultaat hoger avn 5 u UI / ml

De test is uitvoerbaar met één enkele druppel bloed

Hypothyroïdie komt voor uit een selchte functie van de schildklier, die te weinig schildklierhormonen aanmaakt.

De oorzaken zijn gevarieerd : auto-immuun, iatrogeen, congentitaal, erfelijk, jodiumtekort in de voeding.De belangrijkste symptonen van hypothyroïdie komen voort uit een algemene vertraging van metabolisme. Bij de symptonen die men bij patiënten vindt, weerhouden we : minder of meer uitgesproken vermoeidheid (fysisch en intellectueel), een bleke huid, droge huid, hypothermie, koude gevoel, haaruitval (met kaalheid en verlies van wenkbrouwen), concentratie-en geheugenverlies, constipatie, oedeem en gewichtoenamen ondanks verlies van eetlust, bradycardie, krampen, spierstijfheid en spierpijn.

Gebruik

1/ Was uw handen met zeep en spoel ze met proper water

2/ Scheur het beschermzakje (bij de inkeping) open en haal er enkel de cassette en pipet uit. Werp het zakje doormiddel middel3/ Neem een van de lancetten en draai het dopje voorzichtig en zonder te trekken 360 graden rond.4/ Verwijder het beschermkapje van het lancet stevig tegen uw vinder zodat ze goed contact maken.

5/ Duw op de ontspanner (u prikt best in uw ringvinger). Na gebruik zal de punt automatisch terugschieten en veilig in de lancet worden opgeborgen

6/ Houd uw hand naar beneden en masseer de vingertop waarin u geprikt hebt totdat er een grote druppel bloed verschijnt.

7/ Steek de punt van de pipet in de druppel bloed, zonder op het bolle gedeelte van de pipet te duwen. Door de capillarieteit zal het bloed tot aan de aangeduide lijn op de pipet worden opgezogen. Wanneer het bloed niet toto aan de lijn komt, moet u uw vingertop nog wat langer masseren om meer bloed te verkrijgen. Probeer de vorming van luchtbellen te voorkomen

8/ Duw op het bolle gedeelte van de pipet om het opgezogen bloed in de ronde uitsparing van de cassette te druppelen

9/ Wacht tot het bloed volledig in de ronde uitsparing is ingetrokken. Draai dan de blauwe dop van het platic druppelflesje los (laat de witte dop stevig vastgeschroefd) en voeg 5 druppels verdunningsoplossing tot in de ronde uitsparing van de cassette

10/ Wacht 10 minturen voordat u het resultaat afleest

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het