Mustela Maternite Set Mooie Zwangerschap  CNK 3237492

€ 30,00
€ 24,00

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

De set mooie zwangerschap bestaat uit een olie ter preventie van zwangerschapsstriemen en een serum ter versteviging van de borsten en een mooie rode nagellak als cadeau.

MUSTELA MATERNITE ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN PREVENTIE OLIE 105ML.Specifiek geformuleerd voor de toekomstige en jonge moeders, de Olie Preventie Zwangerschapsstriemen helpt striemen te voorkomen dankzij de unieke samenstelling van bestanddelen en ingrediënten van natuurlijke oorsprong:

Lupeol, actief bestanddeel afkomstig uit lupine zaadjes, stimuleert de bio-synthese van kwalitatieve collageen om beter het verschijnen van zwangerschapsstriemen te voorkomen.

Rijke en kostbare olie van granaatappel, avocado, rozenbottel en baobab voeden de huid en versterken de elasticiteit voor een zachte satijnachtige huid.

MUSTELA MATERNITE SERUM BORSTVERSTEVIGING 75ML.

Specifiek geformuleerd voor de buste (borsten, hals en decolleté) van de toekomstige en jonge moeders, het Serum Busteversteviging ondersteunt de buste tijdens de zwangerschap om de huid steviger te maken en meer tonus te geven, dankzij een unieke samenstelling van actieve bestanddelen en ingrediënten van natuurlijke oorsprong:

Avocadopeptiden, gepatenteerd actief bestanddeel tegen trekkerig gevoel van de huid, geven elasticiteit en zorgen voor een soepele en comfortabele huid.

Centella asiatica, versteviger, tonifieert het weefsel voor een intense versterkende werking.

Elastoregulateur , krachtig plantaardig actief bestanddeel, verdicht opnieuw de huidverandering om de borsten te verstevigen.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het