Medima Unisex Rugwarmer Ecru 30% Angora + 40% Wol Extra Large 1 Stuk CNK 0905158

€ 60,00
€ 54,00

 ✚

54,00

Medima bodywarmers garanderen een extra warmtebescherming voor gevoelige zones. De angorawol in combinatie met de door Medima speciaal ontwikkelde warmtezone garandeert efficiënte warmtebehandeling. De succesvolle resultaten in het voorkomen en bestrijden van spier- en gewrichtspijnen staan wetenschappelijk vast en zijn dikwijls verbluffend. Kenmerkend zijn een groot draagcomfort en lange levensduur. De beste resultaten worden bekomen wanneer men een bodywarmer 24/24 draagt.
Wie een tijd stil moet zitten (jagers, vissers, motorrijders, marktkramers, parkwachters, heftruckchauffeurs,....)kan beter voor 40% angora, 30% zuivere scheerwol en 30% polyacryl kiezen. Polyacryl is noodzakelijk om het naadloze rondbreigoed in de juiste vorm te houden.
Het geheim van Medima zit in de wol van het angorakonijn. Ze krijgen speciale voeding en worden regelmatig gekamd. Hun haartjes worden geknipt of geschoren. Die extreme verzorging heeft zijn doel; de angoravezel heeft immers een holle kern die opgebouwd is uit talloze lucht-kamertjes en kanaaltjes. Die holtes, die pas volledig ontwikkeld is als de haartjes volgroeid zijn (zo'n 7 cm lang), maakt van angora de lichtste, warmste en meest absorberende natuurlijke vezel die er bestaat. De luchtkamertjes in de holle kern nemen transpiratievocht op. Bovendien slaan ze de lichaamswarmte op en houden de warmte op je huid. Zelfs bij transpiratie blijft je lichaam droog en warm.Medima is de enige producent die volgroeide angoravezels, dus met volgroeide luchtholtes, in zijn lingerie verwerkt. Deze unieke eigenschap is bovendien gepatenteerd, en dat precies maakt Medima anders dan de anderen. Het verschil met kortere vezels is groot, het verschil met synthetische vezels - hoe ingenieus ook - is immens. Angorawol is 3,2 keer zo warm dan katoen, 2,6 keer zo warm dan wol en 2,1 keer zo warm dan synthetisch textiel. Angorawol is 80% absorberend en zo zacht als dons.
Naturfasern, een geronommeerd Duits bedrijf gespecialiseerd in het verkrijgen van kostbare natuurlijke vezels voor de textielindustrie, presenteert Caregora: de eerste geselecteerde en gecertificeerde angora vezels wereldwijd.
Angora vezels met Caregora certificaat zijn een unieke en innovatieve natuurlijke grondstof die een superieure kwaliteit en prestaties combineren en u op het hoogste niveau de garantie geven van verantwoordelijkheid, zorg en sociaal bewust respect voor dier en natuur. Het Caregora certificaat, uw garantie dat onze angora wol op een diervriendelijke manier verkregen wordt.
Inhoud:1 stuk maat XL

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het