Nieuwe producten Alle categorieën Alle merken

Categorieën

Galenic

De naam Galenic verwijst naar de wetenschap van galenische forumulering. De samenstelling en produceren van cosmeticaproducten is afkomstig uit de eeuwen oude kuntst van Galenische formulering. Het bestaat, onder andere, uit het vinden van de beste combinatie van de meest geschikte grondstoffen om de effectieviteit van de actieve bestandelen te verzekeren, maar tegelijk ook emotie en de zintuigen op een aangename manier te prikkelen.

Het begon allemaal in Parijs, het was de late 1970's. Pierre Fabre, een visionaire apotheker en de uitvinder van dermo-cosmetica, stelde zich een merk voor dat de strengheid van de pharmaceutische industrie kon combineren met de verfijnde schoonheids wereld. Door gebruik te maken van zijn pharmaceutische expertise en kennis van de kunst om formules samen te stellen, bedacht en ontwikkelde hij hoge kwaliteits cometica producten.

Lees minder

Lees meer

meer producten laden

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.