Galenco

Galenco is een Belgisch merk dat zich onder andere richt op de verzorging van de tere babyhuid. De babyhuid heeft andere verzorging nodig dan de huid van een volwassene. De producten van Galenco Baby Care worden ontwikkeld in de Laboratoires Galenco®, een volledig Belgisch laboratorium.

De verzorgingslijnen.  

De Galenco baby producten zijn ondergebracht in drie verschillende verzorgingslijnen, met elk hun specifieke kenmerken.

De lijnen van Galenco Baby zijn: Baby ClassicBaby Sensitive en Baby Atopicare. De Baby Classic-lijn is geschikt voor de normale tot droge babyhuid, Baby Sensitive is bestemd voor de droge en gevoelige babyhuid en de Atopicare-lijn is ontwikkeld voor de zeer droge tot atopische babyhuid.

 

 

De producten

 

De producten van Galenco Baby zijn onder te verdelen in producten voor het badderen, de verzorging en het verwisselen van luiers. Elke verzorgingslijn heeft producten binnen deze categorieën. De Classic-producten bevatten een complex van sojaproteïnen om huid en haar te verzachten. De Sensitive-producten bevatten alle Soothex™. Soothex™ zorgt voor het kalmeren, verzachten en tegengaan van irritatie bij de gevoelige huid. De Atopicare-producten bevatten onder andere omega-6 vetzuren voor het herstellen van de huidbarrière en bisabolol en karité boter om irritatie van de huid te verzachten en voorkomen. De Galenco babyproducten zijn zeer divers. Voor vrijwel alle verzorgingsmomenten is er een product beschikbaar. Denk hierbij ook aan badolie, billenzalf en massageolie.

 

Galenco online bestellen

 

Galenco producten kopen kan makkelijk en snel. U bestelt ze eenvoudig online bij OnlinePharmaBox, vanuit uw luie stoel, waar en wanneer u maar wilt. Bij ernstige en/of aanhoudende problemen adviseren wij u een arts te raadplegen.

Lees minder

Lees meer

meer producten laden

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het