Turboslim 24 Fort Comp 1x28 CNK 3075504

€ 21,00
€ 17,85

 ✚

17,85

TurboSlim 24 FORT berust op de afslankprincipes van de chronobiologie en houdt rekening met het natuurlijke bioritme van het lichaam :OVERDAG: Vetverbrandende werking + drainerende werking • Paardenstaart: Bevordert gewichtsverlies en stimuleert de drainagefuncties. • Paprika: Helpt om vetten te verbranden. Bevat flavonoïden, carotenoïden en capsaïcinoïden. • Zink: Draagt bij aan de stofwisseling van vetzuren en macrovoedingsstoffen (vetten, proteïnen, koolhydraten).

'S NACHTS: Gaat de opslag van vetten tegen en versterkt de huid • OXYLIA-OX (Olea europea, Rosmarinus officinalis, Phaseolus vulgaris): Reguleert de bloedsuikerspiegel, wat invloed heeft op de opslag van vetten + Werking op de alfa-glucosidase • Chroom: Helpt om de bloedsuikerspiegel op een normaal niveau te houden en de opname van suikers te reguleren / Controleert de afscheiding van insuline en de opslag van vetten • CollactiveTM (100 mg Collageen + Elastine): Stimuleert de synthese van de lederhuid, versterkt en bevordert de stevigheid en elasticiteit van de huid • Vitamine B3: Helpt bij het behouden van een normale huid

Indicatie

Een afslanksformule voor de actieve vrouw die enkele recent aangekomen kilootjes wil kwijtraken. TurboSlim 24 FORT berust op de afslankprincipes van de chronobiologie en houdt rekening met het natuurlijke bioritme van het lichaam.

Gebruik

Neem 1 witte DAGtablet vóór het ontbijt en 1 blauwe NACHTtablet vóór het avondeten, samen met een glas water.

Eigenschappen

Witte tabletten en blauwe tabletten

Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis):DAGtablet : vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), droog extract van paardenstaart (Equisetum arvense L.) (100), droog extract van Spaanse peper (Capsicum annuum) (30), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, talk, kleurstof (titaandioxyde), hydroxypropylcellulose, middellangeketentriglyceriden], antiklontermiddelen (siliciumdioxyde, magnesiumstearaat), zinksulfaat. NACHTtablet : OXYLIAOX ™ (500) [droge extracten van phaseolus (Phaseolus vulgaris), rozemarijn (Rosmarinus officinalis) en olijf (Olea europaea)], Collactive™ (collageenhydrolysaat en elastinehydrolysaat - Vis) (100), vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, kleurstoffen : (titaniumdioxide, indigotine, briljantblauw, ijzeroxide, chinolinegeel), middellangeketentriglyceriden], vitamine B3 (nicotinamide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), chroomchloride.

Contra indicatie

Zonder gelatine.

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het