Dermaceutic Foamer 5 100ml CNK 3214533

€ 46,00

 ✚

46,00

Dermaceutic Foamer 5 verwijdert imperfecties, onzuiverheden en elimineert dode huidcellen.
Foamer 5 wordt aanbevolen voor de donkere en gevoelige huid met een doffe teint, onregelmatige huidstructuur en huidoneffenheden. Kan dagelijks worden gebruikt.

Resultaat
Bereidt de huid in alle zachtheid voor op cosmetische behandelingen. Herstelt de glans en verfijnt de poriën door de huid te verzachten en exfoliëren.

Actieve bestanddelen
Expert formule met zachte tweevoudige werking. Glycolzuur verwijdert onzuiverheden en doordringt de hydroscopische laag, terwijl enoxolone de huid verzacht.

Glycolzuur 5%
Glycolzuur is één van de alfahydroxyzuren, vaak ook fruitzuren genoemd. Deze uiterst kleine molecule dringt makkelijk in de huid. De zure pH van deze molecule versnelt de exfoliatie door de verbindingen tussen dode huidcellen, te vernietigen.

Enoxolone
Enoxolone heeft een ontstekingremmende werking. Het wordt uit zoethoutwortel geëxtraheerd en is bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen.
Inhoud:
100 ml

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het