Decola Afa Klamath Gel 400mg 120 Capsules CNK 1625706

€ 53,90
€ 48,51

 ✚

48,51

Decola Afa Klamath is een alg die groeit in het Upper Klamath Lake in Oregon (VS). Het Upper Klamath Lake is een vulkanisch meer waar de Klamath alg groeit.Afa Klamath is een 100% natuurlijk voedingssupplement die alle nutriënten bevat om uw vitaliteit terug te vinden en uw energie te behouden.
Afa Klamath bevat:
- Vitaminen, waaronder Vitamine B12 (cobalamine). Deze vitamine is belangrijk voor de DNA-synthese en het zenuwstelsel. Veganisten kampen vaak met een tekort aan vitamine B12- Aminozuren, belangrijk voor de aanmaak van spieren- Vetzuren (omega-3 & omega 6)- Chlorophyl: deze molecule is belangrijk voor de fotosynthese bij de plant. In het menselijk lichaam staat chlorophyl bekend als een chelator van zware metalen. Bronnen van zware metalen zijn: lucht, pesticiden en herbiciden, bepaalde vissoorten (cadmium en lood), tabak, ...Deze zware metalen zetten zich voornamelijk vast ter hoogte van de hersenen en kunnen psychologische onevenwichten veroorzaken.
Gebruik:
2 x 1 capsule per dag gedurende 15 dagen, daarna 2 x 2 capsulen per dag, tijdens de maaltijd, tenzij anders geadviseerdAfa Klamath kan aangewezen zijn in kuren, in combinatie met de verschillende draineurs of samen met de 30-daagse zuiveringskuur - Detox Box.
Inhoud:
120 capsules

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het