Darphin Stimulskin Plus Cure Lifting 5ml 6 Doses CNK 2616027

€ 265,00
€ 198,75

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Gebruik

De Stimulskin Plus Lift renewal Series bevatten 6 ampullen van 5ml voor een behandeling van 30 dagen. Iedere ampul is goed voor 5 dagen: iedere morgen aanbrengen met ronddraaiende bewegingen op het gelaat, de hals en decolleté. Daarna de geschikte crème aanbrengen. 's Avonds aanbrengen voor de aromatische verzorging en de nachtcrème. Gebruik deze kuur 3 tot 4 keer per jaar als de huid het hard nodig heeft (extreme vermoeidheid, verandering van seizoen, lange blootstelling aan de zon, hormonale veranderen etc.).

Samenstelling
  • Acetyl glucosamine: dit derivaat van suiker is doorgever van hyaluronzuur dat een positieve werking op de natuurlijke vernieuwing van de huid heeft. De huid voelt zachter aan en is stralender.
  • Deepsane: micro organisme dat op extreme diepte van de zee leeft. Deepsane is in staat zijn eigen zelfbeschermende barrière op te bouwen om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor is de huid beter beschermd tegen externe aanvallen waardoor de huid sneller herstelt en de natuurlijke synthese van collageen verbeterd wordt.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het