Care Plus Ors 12 Zakjes CNK 1402452

€ 9,95
€ 8,96
10% (€ 0,99)

 ✚

8,96

Bij zware inspanning kan veel vocht worden verloren. Een combinatie van de juiste hoeveelheden zouten en suikers vergroten de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen. Een glucose-zoutenpreparaat zoals Care Plus® O.R.S. bevordert de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen.
Ook overmatig zweten, braken, diarree, koorts, brandwonden of gebruik van bepaalde medicijnen kan leiden tot uitdrogingsverschijnselen.
Het leidt tot verminderde prestaties, een hogere lichaamstemperatuur en een verminderde doorbloeding van de spieren, nieren en maagdarmstelsel. Ook kun je last krijgen van verwardheid en een verlaagd bewustzijn. 
Care Plus® O.R.S. is geschikt voor alle leeftijden en heeft een frisse smaak door het lemon and lime aroma. Onze Oral Rehydration Salts (O.R.S.) horen thuis in iedere reisapotheek.
Gebruik:1 sachet oplossen in 1 glas water.
Inhoud:
12 zakjes

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het