Biotona Hemp Protein Raw Bio Poeder 300 Gram CNK 3181054

€ 13,50
€ 12,15

 ✚

12,15

Biotona Hemp Proteïn Raw Bio Poeder. Wilde hennepplanten worden al duizenden jaren gecultiveerd. Uit de hennepzaden wordt een rijkelijke olie voor de keuken geperst. De cake die overblijft na het persen van de zaden levert na drogen en fijne vermaling een poeder op dat bijzonder veel proteïnen (tot 50%) bevat, alsook mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. Het 100% biologische en raw Biotona Hennep Proteïnepoeder wordt zonder gebruik van chemische stoffen en enkel via mechanische behandelingen uit hennepzaden verkregen. Het is een ideaal alternatief voor de sporter, bij proteïnerijke diëten, of voor iedereen die zoekt naar een plantaardige en volwaardig nutritionele bron van eiwitten. Biotona Bio Hennep Proteïnepoeder wordt gewonnen uit in Roemenië gekweekte hennepvarianten, speciaal bedoeld voor voeding. 
Gebruik:Voeg Biotona Bio Hennep Proteïnepoeder toe aan uw smoothie of shake samen met andere superfoods of gebruik het in uw gebak of andere gerechten. Geeft uw bereidingen een aangename nootachtige smaak en tegelijk een boost van proteïnen en fytonutriënten! • Koel, droog en in het donker bewaren.
Inhoud:300 gram

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het