Bausch-lomb Biotrue Multi Purpose Solution CNK 2745867

€ 10,61
€ 9,34

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Biotrue multi-purpose solution biedt een uitstekende desinfectie en is de enige vloeistof die drie bio-geïnspireerde innovaties samenbrengt:

  • Evenaart de pH van gezonde tranen
  • Bevat een natuurlijke bevochtiger van het oog
  • Houdt de functionele traanproteïnen actief. Biotrue multi-purpose solution helpt lenzen vochtig te houden voor de duur van wel 20 uur.
Indicatie

Biotrue® multi-purpose solution is geïndiceerd voor dagelijkse verzorging, reiniging, verwijdering van proteïne-aanslag, afspoelen, chemische (niet- thermische) desinfectie en het bewaren van zachte (hydrofiele) contactlenzen.

Gebruik
  1. Breng 3 druppels Biotrue® multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf elke kant gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
  2. Spoel elke kant van de lens gedurende 5 seconden af met Biotrue® multi-purpose solution.
  3. Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Biotrue® multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt.

Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Biotrue® multi-purpose solution voordat u de lenzen inzet.

Eigenschappen
  • Dubbele desinfectie
  • Bevat een natuurlijke bevochtiger van het oog
  • Evenaart de pH van gezonde tranen
Samenstelling

Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride; geconserveerd met polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het