Magne B Plus D Femina 60 Tabletten CNK 3466653

€ 22,90
€ 20,61
10% (€ 2,29)

 ✚

20,61

MAGNEBPLUSD® FEMINA is een vitamine -en mineralecomplex van de nieuwste generatie. Speciaal ontwikkeld voor rouwen, ongeacht hun leeftijd en die hun fysiologische evenwicht willen optimaliseren. MAGNEBPLUSD® FEMINA is eveneens geschikt tijdens de vruchtbaarheidsperiode. MAGNEBPLUSD® FEMINA is perfect gedoseerd en aangepast aan de fysiologische behoeftes van het vrouwelijk lichaam. De gebruikte chemische vorm van mineralen zijn in hoge mate biologisch beschikbaar en zeer goed verdraagbaar. Dit geldt vooral voor de magnesiumvorm. Seleen draagt bij tot de normale werking van de schildklier en, met zink, draagt hij bij tot de instandhouding van normale haar en nagels. Magnesium, de B-vitaminen zijn essentieel voor een groot aantal fysiologische mechanismen, zoals de regulering van de hormonale B6 activiteit. De vitamine B2 draagt op haar beurt bij tot het normale metabolisme van ijzer en tot de instandhouding van een normale huid. MAGNEBPLUSD® FEMINA is speciaal ontwikkeld om de maximale doeltreffendheid te garanderen en het herstel van de homeostase en fysiologische dynamiek.

Indicatie

MAGNEBPLUSD® FEMINA is speciaal ontwikkeld om de maximale doeltreffendheid te garanderen en het herstel van de homeostase en fysiologische dynamiek.

Gebruik

1 tablet/dag bij de maaltijd

Vraag raad aan uw arts en /of apotheker.

Samenstelling

INGREDIËNTEN per 1 tablet :

Magnesiumglycerofosfaat 1142mg (waaronder Magnesium 120mg – 32% RI), Microkristallijne cellulose (Vulstof), Taurine 100mg, Zinkcitraat (waaronder Zink 10mg – 100% RI), Pteroylmonoglutaminezuur (waaronder Foliumzuur : 200µg – 100% RI), Cholecalciferol (Vit. D3 : 7,5µg – 150% RI), Cyanocobalamine (Vit. B12 : 2,5µg – 100% RI), Riboflavine (Vit. B2 : 1,4mg – 100% RI), Hydroxypropylmethylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Pyridoxinehydrochloride (waaronder Vit. B6 : 1,4mg – 100% RI), L-selenomethionine (waaronder Seleen 50µg – 91% RI), Magnesiumzouten van vetzuren (Glansmiddel), Siliciumdioxide (Antiklontermiddel), Talk (Antiklontermiddel), Gemodificeerd zetmeel, Vernet cellulosegom(Bevochtigingsmiddel), Calciumfosfaten (Verstevigingsmiddel), Hydroxypropylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Middellangketenige triglyceriden, Maltodextrine (Vulstof).

  • % RI = % van de referentie-inname

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het