Avene Creme Overgevoelige Huid Licht 50ml CNK 2769149

€ 21,50
€ 16,13

 ✚

16,13

Kalmeert irritatie snel en beschermt de van nature gevoelige of door omstandigheden snel geïrriteerde huid voor langere tijd.Samengesteld volgens het Charter m.b.t. steriele cosmetica: Zonder bewaarmiddelen, zonder parabenen, zonder parfum, zonder alcohol.

Gebruik

De verzorgende crème's ochtends en's avonds op gelaat en hals aanbrengen

Eigenschappen

De Crème voor de overgevoelige huid bevat Parcerine, een nieuw bestanddeel dat inwerkt op de eigenlijke oorzaak van intolerantieverschijnselen doordat het zowel de irritatie zelf als de beschadigde huidbarrière behandelt.BESCHERMEND: de beschermende huidbarrière wordt duurzaam en doeltreffend hersteld.GOED VERDRAGEN: dankzij de formule met een minimum aan ingrediënten die uit de meest zuivere en milde bestanddelen werden geselecteerd.VERZACHTEND: de combinatie van Parcerine en verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène verzacht uw huid door haar reactiviteitsdrempel te verlagen, waardoor ook het trekkerig gevoel verdwijnt.

Samenstelling

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, SERINE, CARBOMER, TETRASODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, WATER (AQUA).

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het