Avene Creme Overgevoelige Huid Verrijkt 50ml CNK 2769131

€ 18,50
€ 13,88

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

  • Kalmeert irritatie snel en beschermt de van nature gevoelige of door omstandigheden snel geïrriteerde huid voor langere tijd.
  • Samengesteld volgens het Charter m.b.t. steriele cosmetica:
  • Zonder bewaarmiddelen, zonder parabenen, zonder parfum, zonder alcohol.
Gebruik
  • Het gelaat en de hals eerst reinigen met de Reinigingslotion uit het gamma voor de Overgevoelige Huid.
  • De verzorging 's ochtends en 's avonds aanbrengen. Op de tube duwen om de gewenste dosis vrij te maken. Na gebruik het overtollige product van de tube verwijderen en de tube opnieuw sluiten.
Eigenschappen

De Rijke Crème voor de overgevoelige huid bevat Parcerine, een nieuw bestanddeel dat inwerkt op de eigenlijke oorzaak van intolerantieverschijnselen doordat het zowel de irritatie zelf als de beschadigde huidbarrière behandelt.

  • Beschermend: de beschermende huidbarrière wordt duurzaam en doeltreffend hersteld.
  • Goed verdragen: dankzij de formule met een minimum aan ingrediënten die uit de meest zuivere en milde bestanddelen werden geselecteerd.
  • Verzachtend: de combinatie van Parcerine en verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène verzacht uw huid door haar reactiviteitsdrempel te verlagen, waardoor ook het trekkerig gevoel verdwijnt.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Avene Creme Overgevoelige Huid Verrijkt 50ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Avene Creme Overgevoelige Huid Verrijkt 50ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het