A.vogel Hyperiforce Forte 80 Tabletten CNK 2890911

€ 16,19
€ 14,57

 ✚

14,57

Het 100% natuurlijke Hyperiforce forte met sint-janskruid van A.Vogel helpt bij een lusteloos, somber en neerslachtiggevoel. Het bevat sint-janskruid (Hypericum perforatum) dat bekend staat als 'zonneschijn voor de geest'. Een toepasselijke naam, gezien de ondersteuning die hij biedt. Bij gebruik voel je je  geestelijk opgefrist en kun je de druk van het dagelijkse leven goed aan.

Bij zomerdip of winterblues
Hyperiforce forte met sint-janskruid kan jou het hele jaar door ondersteunen. Lente, zomer, herfst of winter... het maakt niet uit. Toch zijn er van die momenten die bekend staan om het oproepen van sombere gevoelens. Bijvoorbeeld als de dagen korter worden en de avonden langer. Voor sommigen een gezellige tijd, anderen vinden het gebrek aan licht niet altijd even leuk. Zij krijgen daardoor een lusteloos gevoel of neerslachtige buien. Geniet je ’s winters minder van de leuke dingen om je heen? Voel je je tijdelijk somber of lusteloos? Hyperiforce forte op basis van sint-janskruid kan dan het steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt. Overleg wel even met jouw behandelend arts als je al middelen gebruikt bijvoorbeeld bij hogere lichaamsdruk, suikerproblemen enz.

Inhoud:
80 Tabletten

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het