A Vogel Echinaforce Keelspray 30ml CNK 2505758

€ 9,99
€ 7,99

 ✚

7,99

Indicatie

Deze keelspray bevat een lokaal verdovend middel, waardoor de pijn snel onderdrukt wordt. De keelspray bevochtigt bovendien de slijmvliezen en vermindert zo de irritatie.

Gebruik

6-10x daags tweemaal sprayen met tussenpozen van 2-3 uur.Maximaal 10 doseringen per dag. Kinderdosering Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 6–10x daags éénmaal sprayen. 1. Plaats de plastic doseerspray op het fl esje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat. 2. Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) in uw mond. Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het fl esje hierbij rechtop. 3. Na het gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting. Als u de spray voor een langere tijd niet gebruikt, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauw warm water.

Eigenschappen

Helpt snel de keel te verzachtenHandige doseerspray Stimuleert de natuurlijke afweer Ook geschikt voor kinderen (aangepaste dosering) Krachtig en natuurlijk

Samenstelling

Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea (L.) Moench.herba en radix) 6,9%, echte salie (Salvia offi cinalis); zoetstof (sorbitol); alcohol; emulgator (sojalecithine); verdikkingsmiddel (sucrosevetzuurester); smaakversterker (pepermuntolie). Alcoholgehalte ca. 43,5% v/v

Gebruiksaanwijzing

Gebruik van de A Vogel Keelspray

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het