Dermaceutic K Ceutic 30ml CNK 2956019

€ 49,00

 ✚

49,00

Dermaceutic K Ceutic werkt herstellend en ontstekingsremmend na een peeling, chirurgische ingreep, laserbehandeling of wanneer de huid iets extra's nodig heeft.
Herstellende crème, helpt de huid te voeden na esthetische behandelingen, door haar te verzachten en te voorzien van essentiëlevoedingsstoffen. K Ceutic helpt roodheid van de huid na de behandeling, te verminderen.
Resultaat
Deze geavanceerde samenstelling helpt het optimale vochtgehalte van de huid te behouden hetgeen de hersteltijd optimaliseert.
Actieve bestanddelen
Deze crème bevat een combinatie van bestanddelen die ontwikkeld zijn om de huid te herstellen, hydrateren, beschermen en verzachten. Het biedt ook een volledige bescherming tegen de zon (SPF 50 - UVA/UVB barrières).
K Complex
Bevat verzachtende stoffen die een ontstekingremmende werking hebben.
Glycoproteïne
Bevordert de aanmaak van keratinocyten en de samenhang van fibroblasten terwijl het de huid herstelt.
Vitaminen C en E
Staat bekend om de antioxidant eigenschappen, deze combinatie van vitaminen bestrijdt tekenen van photoaging en voorkomt nieuwe zichtbare tekenen van huidveroudering.

Inhoud:
30 ml

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het