Herborist Instant Basica Tea 100gr CNK 2664415

€ 29,00
€ 26,10
10% (€ 2,90)

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

Samenstelling

Instant Basica Tea heeft sterke basische eigenschappen dankzij de aanwezigheid van nebulisaten waaronder; Heermoes, Berkenblad, Bosbesblad, Rozemarijn, Paardebloem, Mariadistel, Wilde tijm, Meidoornblad, Kliswortel, Rooibos, Groene thee en Munt, Driekleurig viooltje poeder.

100 gram Instant Basica Tea bevat een veelvoud aan catechines (catechines zijn werkzaam als anti-oxidant). De ingrediënten zijn vrij van pesticiden, herbiciden, zware metalen en voldoen aan alle gezondheidsvereisten.

Contra indicatie

Er zijn geen contra-indicaties voor dit product.

Bijwerkingen

Dit product heeft geen bijwerkingen.

Interacties

Er zijn geen interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen bekend.

Gebruiksaanwijzing

Breng 1 maatschepje(aanwezig in verpakking) in een theekop, voeg kokend water toe, roer om en drink de warme Tea binnen het uur op. Drink tot driemaal per dag een kopje Tea tussen de maaltijden. De Basica Instant Tea kan naar smaak gezoet worden met (bij voorkeur) honing of rietsuiker. Honing is een katalysator bij het overbrengen van de werkzame bestanddelen naar de cellen.

Verpakking

Verpakking van 100 g.(=400 tassen)

Bewaring

droog en bij kamertemperatuur bewaren

Belangrijke info

Sinds 14 december 2012 is er een nieuwe Europese wet van kracht in verband met gezondheidsclaims. Deze wet verbiedt fabrikanten van voeding en voedingsupplementen om gezondheidsclaims, die niet voldoende “wetenschappelijk” aangetoond werden, op de verpakking te plaatsen.

Daarom wordt er op onze website minder informatie geplaatst over bepaalde voedingsupplementen.

Lees minder

Lees meer

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Herborist Instant Basica Tea 100gr' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Herborist Instant Basica Tea 100gr' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het