Scholl Pharma Schimmelnagel Kuur CNK 2730240

€ 19,95
€ 16,96
15% (€ 2,99)

 ✚

16,96

SCHOLL PHARMA SCHIMMELNAGEL KUUR stopt de ontwikkeling van schimmels en voorkomt nieuwe schimmels.

Eigenschappen

Deze discrete en gebruiksvriendelijke oplossing werd speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van schimmel te stoppen door het leefmilieu van de schimmel te wijzigen.Het helpt ook voorkomen dat schimmels groeien en opnieuw verschijnen.

Gebruik

Eliminatiefase (4 weken):

*Vijl het oppervlak van de aangetaste nagel éénmaal per week om enkel de bovenste laag van de nagel te verwijderen. Werp de vijl daarna weg.

*Veeg de resten op het nageloppervlak en rond de nagel weg met een wegwerpdoekje.

*Breng de vloeibare oplossing éénmaal per dag op het nageloppervlak aan met behulp van het penseel en laat die opdrogen.

*Herhaal de voorgaande stappen tijdens week 2, 3 en 4. Na de vierde week gebruik je de laatste vijl om het nageloppervlak opnieuw gelijk te maken.

Beschermingsfase (9 maanden):

*Breng de vloeibare oplossing éénmaal per week aan op de aangetaste nagel gedurende 9 maanden of tot de verkleuring van de nagel verdwenen is.

*Gebruik geen nagellak tijdens deze periode.

*1 keer per maand de nagels niet te kort knippen

Samenstelling

deionised water,urea,citric acid monohydrate,d panthenol,glycerin,xanthan gum,isopropylalcohol,sodium benzoate,sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate.

Inhoud

3.8ml

Bewaring

bij kamertemperatuur bewaren

Lees minder

Lees meer

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het