Dafalgan 300mg Suppos 12 Grote Kinderen CNK 1571280

€ 3,04
€ 3,38

 ✚

3,04

Indicatie

Pijn en koorts.

Gebruik

Kinderen van 5 tot 10 jaar (20 tot 30 kg)

  • 1 zetpil per toediening
  • Min. 4 uur tussen twee toedieningen
  • Max. 4 zetpillen per 24 uur

Toedieningswijze

  • De zetpil via de anus bij de patiënt inbrengen
Contra indicatie

- Overgevoeligheid voor paracetamol, fenacetine of voor één van de hulpstoffen van het geneesmiddel.- Ernstige nierinsufficiëntie.- Ernstige leverinsufficiëntie.- Herhaalde toediening van paracetamol is gecontra-indiceerd bij patiënten met anemie of een hart-, long-, nier- of leverziekte.- DAFALGAN bruistabletten is gecontra-indiceerd bij patiënten met fructose-intolerantie (een zeldzame erfelijke aandoening).- DAFALGAN FORT 1g bruistabletten bevat aspartaam (E951), dat wordt afgebroken tot fenylalanine, dat schadelijk kan zijn voor patiënten met fenylketonurie.- DAFALGAN voor kinderen, oplossing 30 mg/ml is gecontra-indiceerd bij patiënten met fructose-intolerantie of het glucose-galactose malabsorptie syndroom (zeldzame erfelijke aandoeningen).

Bijsluiter: Download bijsluiter

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Dit geneesmiddel is enkel leverbaar in België!

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Dafalgan 300mg Suppos 12 Grote Kinderen' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Dafalgan 300mg Suppos 12 Grote Kinderen' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over Online Pharma Box?

Wees de eerste om uw ervaring met Online Pharma Box te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het