Nieuwe producten Alle categorieën Alle merken Alle producten

Categorieën

Biobeaute Masker Vitamin Rich Detox 50ml Masker CNK 3092202

€ 19,90
€ 13,93
30% (€ 5,97)

 ✚

13,93

Dit masker verkwikt de vale teint dankzij zijn formule die wordt geactiveerd in 3 stappen (gel bij het aanbrengen, olie bij de massage, melk bij het afspoelen) en zijn gevitamineerde noten van citrusvruchten. Door de huid te zuiveren van de onzuiverheden, laat dit ontgiftend en verhelderend masker de huid onmiddellijk stralen.

Indicatie

Ontgiftend en verhelderend voor alle huidtypes

Gebruik

Breng het BIO-BEAUTÉ® Detoxmasker in een dikke laag aan op het gelaat. Vermijd de oogcontour. Laat 5 minuten zitten. Masseer in: de frisse gel wordt nu een heerlijke olie. Spoel af met water: de gel wordt getransformeerd tot een melkachtige emulsie om onzuiverheden te verwijderen. Gebruik 1 tot 2 keer per week. Vermijd de oogcontour. Gebruik als aanvulling de BIO-BEAUTÉ® hydraterende crème voor een nog zachtere en soepelere huid.

Samenstelling

Belangrijke plantaardige en bio-gecertificeerde bestanddelen:- Extract van Biologische Mirtebladeren - Cellulair Biologisch Oranjebloesemwater

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het