Nieuwe producten Alle categorieën Alle merken Alle producten

Categorieën

Garancia Mysterieux Repulpant Gel M-pomp CNK 2718278

€ 61,47
€ 49,18

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Spreek de toverformule uit ! Slangengifextract, Aloë Vera pulp, Beukenknoppenextract, Acmella Oleracea, vers Citroensap, Valkruid, Honingklaver, antiwallen- en antikringenpeptide, Hyaluronzuur. Meng, breng aan en stel vast...
Opvullende geconcentreerd anti-verouderingsserum voor gelaat en de ogen. Rimpels, wallen en kringen.
Kracht van de ethnobotanica, Geheime magie van de natuur... Maak uw huid voller, gladder en gelift!
Bij het ontdekken van de kracht van planten en de geheimen van de natuur, heeft GARANCIA een ongelooflijke anti-verouderingsverzorging voor gelaat en ogen ontwikkeld: Mystérieux Repulpant®. Haar bijzondere textuur streelt uw huid zachtjes en omhult ze met een liftende en hydraterende film. Onmiddellijk effect ! In samenwerking met Zwitserse onderzoekers die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd zijn in de toelevering van actieve bestanddelen, afkomstig van slangengif, aan de farmaceutische industrie (openhartoperaties), heeft GARANCIA een unieke technologie ontwikkeld, SpeedRlaxe®, die inwerkt op wallen, kringen en rimpels van om het even welke oorsprong :
-Rimpels veroorzaakt door de leeftijd (draagt bij tot de heling en de synthese van collageen om de rimpels op te vullen, geeft het huidmetabolisme opnieuw dynamiek door een verhoogd zuurstofverbruik van de cellen),
-Expressierimpels (draagt bij tot de spierontspanning),
-Dehydratatierimpels,
-Wallen en kringen
Deze technologie combineert 6 plantenextractenmet slangengifpeptiden, antiwallen- en antikringenpeptiden en Hyaluronzuur, een natuurlijk element van onze huid dat afneemt met de leeftijd en dat fundamenteel is om het water in onze cellen te vervoeren. Het wordt in de esthetische geneeskunde vaak gebruikt door middel van injecties om de huid voller te maken.
Technologische krachttoer : 5 PATENTEN, 5 KLINISCHE STUDIES
Naast talrijke in vitro-studies hebben 5 klinische studies, tegen placebo, de kracht aangetoond van de actieve bestanddelen van Mystérieux Repulpant® : Technologische krachttoer : 5 PATENTEN, 5 KLINISCHE STUDIES
Slangengifpeptide Tot - 52% vermindering van de rimpels na 28 dagen gebruik (30 proefpersonen tussen 40 en 60 jaar oud; gemiddeld -20% bij 73% van de proefpersonen)
Beukenknoppenextract Verbetering van de hydratatie met 30% en van het gladstrijkende effect op het microreliëf van de huid (rimpels) – 20 proefpersonen. Antiwallen- en antikringentetrapeptide Vermindering van de wallen en kringen bij 63% van de proefpersonen vanaf 14 dagen gebruik (17 proefpersonen tussen 34 en 54 jaar oud).
Acmella Oleracea Gladstrijkend effect vanaf de 1e dag volgend op het 1e gebruik bij 75% van de vrijwilligers. Het effect is versterkt na 28 dagen (20 proefpersonen).
Hyaluronzuur Aanzienlijke verbetering van de huidwand en van de hydratatie van de huid vanaf 30 minuten na gebruik. Aanzienlijke verbetering van de huidelasticiteit met 27% na 8 weken. (12 proefpersonen tussen 30 en 55 jaar oud) electie van 6 plantenextracten

Aloë Vera pulp
(Aloe barbadensis miller) Zuiver voor 99%, al meer dan 3000 jaar gebruikt voor zijn helende en regenererende krachten.
Extract van Acmella Oleracea Mysterieuze plant uit Zuid-Amerika, ontspant de spierspanningen, strijkt rimpels glad.
Extract van vers Citroensap (Citrus Limonum) Verkregen door flash distillatie, verkwikkend, verhelderend en adstringerend.
Valkruidextract (Arnica Montana) “Anti-blauwe plekken” en verzachtende eigenschappen.
BIO gecertificeerde Honingklaverextract (Melilotus Officinalis) Voor zijn heilzame eigenschappen op de lymfecirculatie, op kleine bloedvaten die geneigdzijn te springen en op wallen onder de ogen.
BIO gecertificeerde beukenknoppenextract(Fagus Silvatica) Gestabiliseerd door hyperfrequenties, om alle frisheid en activiteit te bewaren. Men gaat terug naar de allereerste plantendagen en ontgint in het hart van deze knoppen de actieve bestanddelen die leven geven aan de boom “van de eeuwige jeugd”. Deze grootse boom kan tot 250 jaar oud worden. Ideaal voor de vermoeide huid.
 
Gebruik:
's Ochtends en ’s avonds onder uw crème aanbrengen op het volledige gelaat, met speciale aandacht voor de rimpels op het voorhoofd, op de zone tussen de neus en de mond alsook aan de oogcontouren. Voor betere resultaten, pas de techniek van de digitomassage toe die op punt gesteld werd door GARANCIA. De vette huid kan het ook alleen gebruiken ter vervanging van haar gebruikelijke crème.
Verdeel het serum op 4 punten op uw gelaat (voorhoofd, wangen, kin). Gebruik uw 2 handen om de verzorging aan te brengen en verspreid het vervolgens zoals op de tekening aangeduid is zonder de oogleden te vergeten.
Oefen drukpunten uit met uw 2 wijsvingers op de probleemzones. Begin met de bovenkant van de wenkbrauwen, oogleden, oogcontouren, het voorhoofd, de omtrek van het gezicht, de mondomtrek en sluit af met het energiepunt A.
Draineer de toxines door de huid met de vingertoppen glad te strijken zoals aangetoond hierboven. Deze kleine formidabele oefening verstevigt, ontspant en verwijdert de toxines in amper 1 minuut. Maak er dus een gewoonte van !
Inhoud:
30 ml

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het