Nieuwe producten Alle categorieën Alle merken Alle producten

Categorieën

Bio Beaute Make Up Bb Spf20 9gr CNK 3378106

€ 18,50
€ 12,95
30% (€ 5,55)

 ✚

12,95

Voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige.24 uur hydratatie, UV-bescherming, uniformering van de teint, stralende teint, make-up ... Met zijn unieke formule en natuurlijke 'second skin'-textuur biedt de BB-crème BIO-BEAUTÉ® alle voordelen van een echte verzorging en van een make-up die de teint perfectioneert.

Indicatie

BB-crème met perzikextract voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige.

Gebruik

Gebruik 's ochtends op de gereinigde huid, al dan niet na een dagcrème.Specifiek gebruik volgens BIO-BEAUTÉ®: 1. Doe een toefje crème in uw hand en verwarm de textuur tussen de handen. 2. Breng in een gladstrijkende beweging aan op het gelaat, van het midden naar buiten toe.

Samenstelling

Belangrijkste natuurlijke en/of bio-gecertificeerde bestanddelen:- Biologisch Perzikextract - Sesamolie - Extract van Witte Thee - Extract van Biologische Blauwe Bes - Mineraal scherm - Derivaat van biomimetische plantaardige olie - Mineraal poeder

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het