Mustela Baby Dermo Vloeibare Zeep Nf 200ml CNK 2618759

€ 7,85
€ 6,28

Dit product is uit de handel.
Wenst U dat wij samen met u naar een alternatief zoeken, neem met ons contact op aub.

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP is een ultrazachte reinigende gel voor haar en lichaam.

Indicatie

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP is speciaal geformuleerd en getest om de huid in alle veiligheid te reinigen vanaf de geboorte.

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP is geschikt voor zuigelingen en kan zowel voor hoofdhuid als lichaam gebruikt worden.

Eigenschappen

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP reinigt zorgvuldig en eerbiedigt de hydrolipidenfilm evenals de integriteit van de hoofdhuid.

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP bevat geen zeep en heeft een fysiologische PH.

Dankzij de aanwezigheid van overvette bestanddelen (kokosderivaten) wordt het uitdrogend effect van kalkhoudend water gecompenseerd.

MUSTELA BABY DERMO VLOEIBARE ZEEP verzacht de gevoelige huid dankzij Vitamine B5.Deze vloeibare zeep heeft een hoge huidtolerantie en prikt niet in de oogjes.

Gebruiksadvies

Enkele druppels dermoreiniger op de hand aanbrengen,het lichaam en de hoofdhuid wassen door te laten schuimen.Zorgvuldig spoelen.

Ingredienten

aqua,PEG40 glyceryl cocoate,disodiumcocoamphodiacetate,sodium coceth sulfate,PEG7 glyceryl cocoate,PEG150 distearate,glycolstearate,glyceryl caprylate,citric acid,fragrance,caprylyl glycol,panthenol,sodium chloride,sorbic acid,sodium hydroxide.

Inhoud

200ml

Bewaring

bij kamertemperatuur bewaren

Lees minder

Lees meer

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Mustela Baby Dermo Vloeibare Zeep Nf 200ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Mustela Baby Dermo Vloeibare Zeep Nf 200ml' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het