Biocondil 12/15 180tabl CNK 2641157

€ 53,00
€ 47,70

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

BiocondilChondroïtinesulfaat 1200 mg + D-glucosamine HCl 1500 mg De bijsluiter downloaden
SOEPELE GEWRICHTEN
Bij mensen op leeftijd en bij sportlui is het belangrijk een goede kwaliteit van het kraakbeen te behouden. Op die manier zal men last vermijden en een goede mobiliteit behouden. De meest gevoelige gewrichten zijn deze van de heup, de knie, de vingers, maar ook deze van de schouders en de wervelkolom.
Biocondil draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten waarbij uw mobiliteit en uw capaciteit om de dagelijkse activiteiten te verrichten, beïnvloed worden.
Eigenschappen
Glucosamine komt in grote hoeveelheden voor in het kraakbeen. Het is een aminosacharide, de basisgrondstof die noodzakelijk is voor de opbouw van het kraakbeen. Glucosamine draagt bij tot de synthese van collageen, een vaste matrix die structuur geeft aan het kraakbeen.
Chondroïtinesulfaat is een essentieel bestanddeel voor het behoud van de structuur en de functie van de gewrichten. Het is het glycosaminoglycaan dat het meest overvloedig voorkomt in het menselijk organisme.
Glucosamine en chondroïtine zijn twee natuurlijke stoffen die noodzakelijk zijn bij de opbouw van kraakbeen. Ze helpen de gewrichten in goede staat te behouden.
De GAIT studie (Glucosamine/Chondroitin Arthritis Intervention Trial*) bevestigt de invloed van een supplement van glucosamine HCl en chondroïtine op de gewrichten.
OPGELET!
De ene glucosamine is de andere niet!
De glucosamine HCl in Biocondil is zoals deze gebruikt bij internationale studies (bijvoorbeeld in de GAIT-studie). In vergelijking met glucosaminesulfaat kenmerkt glucosamine HCl zich door zijn groter gehalte aan actieve stoffen: de glucosamine (C6H12N05).
Biocondil bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl).
* Clegg D.O., Reda D.J., Harris C.L., Klein M.A. The Efficacy of Glucosamine and Chondroitin Sulfate in Patients with Painful Knee Osteoathritis (OA) : The Glucosamine/Chondroitin Arthritis Intervention Trial (GAIT). Glucosamine, Chondroitin Sulfate, and the Two in Combination for Painful Knee Osteoarthritis. N Engl J Med 2006; 354:795-808.
Presentatie
Zakjes
Verpakking met 30, 90 of 180 zakjes.
Ieder zakje bevat 1500 mg D-glucosaminehydrochloride en 1200 mg chondroïtinesulfaat.
Gebruik: 1 zakje per dag. De inhoud van een zakje in een glas gieten vervolgens water op kamertemperatuur (of een andere vloeistof, zoals sinaasappelsap, melk,…) toevoegen, roeren tot alles is opgelost (ongeveer 1 minuut), en dan uitdrinken.
Tabletten
Verpakking met 60, 180 of 360 filmtabletten.
Iedere filmtablet is gedoseerd aan 750 mg D-glucosaminehydrochloride en 600 mg chondroïtinesulfaat.
Gebruik: 2 tabletten in één inname per dag met een glas water.
Er wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Biocondil 12/15 180tabl' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Alternatief product

Geachte Klant,
Het product 'Biocondil 12/15 180tabl' is niet meer beschikbaar en het alternatief of de opvolger kan u hieronder bekijken.

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het