Garancia Pschitt Magique Nouvelle Peau Schuim CNK 2718294

€ 33,77
€ 27,02

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Wenst U op de hoogte gehouden te worden als het product terug binnen komt, neem met ons contact op aub.

Pschitt Magique Nouvelle Peau® (New Skin) werd geïnspireerd door zuiverende schoonheidsrituelen uit Japan en werd ontwikkeld als een ware Reinigende en Peelende schoonheidsverzorging die de kwaliteit van uw huidkorrel dag na dag verbetert.
De huidkorrel van binnenuit regenereren
Enkel een regelmatige peeling zorgt voor een fijnere, lichtere en jongere huidkorrel. Niet alleen verwijdert hij dode huidcellen, hij geeft de huid ook de mogelijkheid zich te regenereren van binnenuit. In het epidermis bestaat er inderdaad een fysiologisch evenwicht tussen afschilfering en celvernieuwing. Elke stimulering tot afschilfering wordt fysiologisch gecompenseerd door een stijging van de celvernieuwing dat vertaald wordt door een regeneratie van de huidkorrel Vandaag heeft Garancia®, met wetenschappers die gespecialiseerd zijn in weefselonderzoek en enzymstabilisatie, een fysiologische micropeeling nieuwste generatie ontwikkeld voor dagelijks gebruik : Pschitt Magique Nouvelle Peau® (New Skin), 30 seconden chrono. Deze schoonheidsverzorging, op zoek naar nieuwe zintuiglijke ervaringen, uit zich in de vorm van een ultrafijn schuim dat met een zachte gulzige wolk, zonder korrel noch wrijving, al na enkele seconden werkt. Zijn parfum, met kalmerende werking, werd samengesteld rond een combinatie van steranijs, groen plantensap, viooltje en braambes.
Resultaat :Dag na dag, lijkt uw huidkorrel FIJNER, JONGER en perfect gereinigd.
HET GEHEIM VAN DE MOOIE TEINT BIJ DE JAPANSE VROUWEN
Een recent onderzoek, verschenen in de “Monde”, toonde aan dat de Japanse vrouwen gemiddeld 8 jaar jonger lijken dan ze zijn. In Japan is een peeling een belangrijke stap in hun schoonheidsritueel. Zo verwijderen zij niet alleen de dode huidcellen maar geven de huid ook het vermogen om zich van binnenuit te regenereren.
In het hart van de formule
MicropeeloffX3® is een exclusief actief bestanddeel dat plantenextracten met een hoge concentratie combineert met een kristallen enzym met een biologische werking. Een revolutionair enzym : Het enzym Micropeeloff X3® werd gekristalliseerd en daarna vervlochten om gestabiliseerd te zijn en geïntegreerd te kunnen worden in deze cosmeticabereiding. Gepatenteerde Innovatie. Uit deze alchimie, die traditie en nieuwe technologie combineert, werd een enzym Micropeeloff X3® geboren: hypoallergenisch, met ongelooflijke peelende en celregenererende krachten. Het enzym werd klinisch getest, zal uw dode cellen doen smelten en uw huid het vermogen geven om zich dag na dag te regenereren van binnenuit.
Selectie van plantenextracten met een hoge concentratie:
Bloemenwater van BIO Hamamelis (Hamamelis Virginiana): Werd heel lang « toverhazelaar » genoemd door Indiaanse stammen die hem, omwille van zijn geneeskrachtige eigenschappen op de microcirculatie, magische krachten toekenden. Hamamelis is rijk aan tannine en flavonoïden en heeft een beschermende en verkwikkende werking op de kleine oppervlakkige bloedvaatjes van de opperhuid die de neiging hebben te springen.
Bloemenwater van BIO Korenbloem (Centaurea Cyanus): Verfrist, ontzwelt en verzacht en is bijzonder geschikt om de gevoelige huid te kalmeren. Apothekers uit de 17e eeuw vermaalden de korenbloemen met dauw of regenwater om een kalmerend water te bereiden.
BIO Rozenwater (Rosa Damascena): Zuivert, herstelt het evenwicht en kalmeert. Rozenwater wordt traditioneel gebruikt om een heldere teint te bewaren. Het zuivert en herstelt het evenwicht van de gevoelige huid dankzij zijn adstringerende eigenschappen.
Extracten van BIO groene thee: verkregen door hydrodistillatie, met antiverouderings- en adstringerende eigenschappen. Rijk aan polyfenolen,vitamine C en B, heeft een verkwikkende werking bij een vermoeide huid. 
Komkommerpulp verkregen door langdurigen weking, met zuiverende, ontzwellende en hydraterende eigenschappen. Komkommer is heel rijk aan vitamine C, bovendien verstevigt en revisaliseert het de verslapte huid.
Origineel extract van vers citroensap: verkregen door flash distillatie, verkwikt, verheldert en adstringeert.
Micropeeling zonder korrel en met biologische werking, stralende huid effect in seconden.
Zonder zeep, neutrale pH, zonder parabenen, zonder fenoxyethanol.
Gebruik:
Dagelijks gebruiken: 2 keer drukken/verzorgen. 30 seconden laten inwerken: het schuim smelt geleidelijk aan, daarna afspoelen.
Inhoud:
100 ml
 

Bent u tevreden over dit product?

Wees de eerste om uw ervaring met dit product te delen.

Maak een beoordeling

Dit product komt voor in volgende categorieën

OnlinePharmaBox.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Met uw bezoek aan onze website gaat u akkoord met onze Privacy Voorwaarden en het gebruik van deze cookies.
Verberg dit bericht.

Ik begrijp het