Bio Doline Tabl 60x1000mg
Bio Doline Tabl 60x1000mg
  • Afbeelding in Gallery-weergave laden, Bio Doline Tabl 60x1000mg
  • Afbeelding in Gallery-weergave laden, Bio Doline Tabl 60x1000mg

Bio Doline Tabl 60x1000mg

Febelco
Normale prijs
€15,04
Aanbiedingsprijs
€15,04
Normale prijs
Inclusief BTW
Uitverkocht Vendu Ausverkauft Sold out
Eenheidsprijs
per 
Afbeelding in Gallery-weergave laden, Bio Doline Tabl 60x1000mg

Bio Doline Tabl 60x1000mg

Febelco

€15,04

ipv €18,80

Gratis levering vanaf €49 in België
Verzendkost berekend bij afrekenen, gratis in België vanaf €49

Meer informatie

Samenstelling

Bio-Doline® is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per tablet 1000 mg kwalitatief hoogstaandeen zuivere MSM bevat. • Ingrediënten : Methylsulfonylmethaan ; Vulmiddel : Cellulose ; Calciumfosfaat ; Propyleenglycol ; Bindmiddel : Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Talk ; Glansmiddel : Gehydrogeneerde plantaardige olie ; Kleurstof: Titaandioxide, Riboflavine.

Indicaties

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheidverliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen. • MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van

Gebruik

Neem 1x2 tabletten Bio-Doline per dag tijdens de maaltijd. Indien nodig, kan deze dosis geleidelijk verhoogd worden tot 3 x 2 tabletten per dag. In dat geval is het aan te raden de tabletten gelijkmatig te spreiden over de verschillende maaltijden om aldus een te losse stoelgang te vermijden. Naargelang de resultaten, kan na 1 of 2 maanden een onderhoudsdosis van 1 x 2 tabletten per dag volstaan.

Een kuur van minstens 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

CNK: 2062313
Belgische webshop Belgisch
Snel geleverd Snel geleverd
Klantentevredenheid van 4,2/5 4,2/5