Mentalis Caps 90

Mentalis Caps 90

Trenker
Normale prijs
€26,99
Aanbiedingsprijs
€26,99
Normale prijs
Inclusief BTW
Uitverkocht Vendu Ausverkauft Sold out
Eenheidsprijs
per 
Afbeelding in Gallery-weergave laden, Mentalis Caps 90

Mentalis Caps 90

Trenker

€26,99

ipv €33,74

Gratis levering vanaf €49 in België
Verzendkost berekend bij afrekenen, gratis in België vanaf €49

Meer informatie

Eigenschappen

Stress, mentale en fysieke vermoeidheid* In onze moderne levensstijl gaan heel wat situaties gepaard met stress en vermoeidheid. Het werk bijvoorbeeld wordt vaak beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van zowel geestelijke als lichamelijke uitputting. In de ontwikkelde landen zou bijna een derde van de bevolking ooit last krijgen van stress ofvermoeidheid.

Ashwagandha

Ashwagandha (Withania somniferaL.) kennen we beter onder de naam Indische ginseng. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang wegens zijn vele deugden. Meer recent zijn er studies uitgevoerd naar de rol van Ashwagandha bij optimale ontspanning enenergiebehoud. *Het is wetenschappelijk bewezen dat Ashwagandha het lichaam helpt om stress te bestrijden en bijdraagt tot het behoud van de lichamelijke en geestelijke capaciteiten in geval vanvermoeidheid.

Pyramizym®

Zuurstof is onmisbaar voor de goede werking van de cellen. Maar doordat zuurstof wordt gebruikt bij de energieproductie in de mitochondriën, komen er ook moleculen vrij die we vrije radicalen noemen. Die worden geneutraliseerd dankzij een specifiek celmechanisme dat bestaat uit een aaneenschakeling van reacties waarvoor bijzondere enzymen nodig zijn: de antioxidanten.

Sommige factoren zoals vervuiling, roken, de zon en stress kunnen de werking van dit beschermingsysteem in het gedrang brengen. In dat geval worden de celcomponenten blootgesteld aan de oxiderende eigenschappen van de vrije radicalen. We spreken van oxidatieve stress.

Pyramizym® is een gepatenteerd enzymcomplex dat wordt onttrokken aan een meloenvariëteit (Cucumis melo L.) die speciaal is geselecteerd vanwege haar hoge gehalte aan antioxidanten. Pyramizym is een exclusiviteit van de Pharmaceutische Laboratoria Trenker en bevat hoge gehalten aan volgende drie enzymes : Superoxide Dismutase (SOD 15.000), Glutathion Peroxidase en Catalase.

Gebruik

1 capsule per dag met een glas water, bij voorkeur 's avonds na de maaltijd.De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezondelevensstijl.

Indicaties

Tegen Stress, mentale en fysieke vermoeidheid

Contra indicaties

Voorzorgsmaatregelen

Neem Mentalis TRENKER niet in voordat u een arts hebt geraadpleegd:

·in geval van zwangerschap en borstvoeding (dat geldt voor allevoedingssupplementen).

·als u allergisch bent voor de planten van denachtschadefamilie.

Samenstelling

· 600mg Ashwagandha (Withania somnifera L.) extract,· 10mg superoxide dismutase uit meloen (Cucumis melo L., Pyramizym®).

CNK: 3340387
Belgische webshop Belgisch
Snel geleverd Snel geleverd
Klantentevredenheid van 4,2/5 4,2/5