Beautypad Startpakket

Beautypad Startpakket

.
Normale prijs
€19,96
Aanbiedingsprijs
€19,96
Normale prijs
Inclusief BTW
Uitverkocht Vendu Ausverkauft Sold out
Eenheidsprijs
per 
Afbeelding in Gallery-weergave laden, Beautypad Startpakket

Beautypad Startpakket

.

€19,96

ipv €24,95

Gratis levering vanaf €49 in België
Verzendkost berekend bij afrekenen, gratis in België vanaf €49

Meer informatie

Beauty Pad verwijdert haar snel en zonder pijn.

Verwijdert ongewenst haar op benen, oksels, armen, borst, buik, rug (bij mannen) en gezicht (bij vrouwen) tot aan de wortel.

Zonder sneetjes, wondjes noch huidirritatie.

Naast ontharen zorgen desilicumcarbidemineralen op het wrijfoppervlak voor het verwijderen van dode huidcellen(peeling).

Geen electriciteit, geen hars en geen chemische bestanddelen meer nodig ! Regelmatig gebruik vertraagt de haargroei en zorgt er voor dat de huid langdurig glad en zacht aanvoelt.

Dermatologisch getest en dus ook geschikt voor gevoelige huid.

Het geheim van de Beutypad zit in het ultra-fijne kristalontwerp uit Zwitserland. Het is subtiel genoeg omuw huid niet te beschadigen, maar krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. De bindende bestanddelen van de siliciumcabidemineralen op het wrijfoppervlak, zijn met behulp van lasers zodanig electrostatisch georiënteerd, dat ze over miniscuul kleine snijvlakken beschikken.

Gebruik:

Zowel mannen als vrouwen kunnen de Beauty Pad gebruiken. Gebruik de grote Beuty Pad applicator voor benen, armen, onderarmen, buik en rug.

De kleine Beuty Pad applicator is speciaal ontworpen voor gevoelige plekken in uw gezicht en rondom uw bikinilijn.

Door een zachte draaiende beweging verwijdert de beautypad pijnloos ongewenst haar. Draai de Beauty Pad linksom en rechtsom over uw huid zonder kracht te zetten. De draaiende beweging maakt de haarzakjes open waardoor een maximale haarverwijdering mogelijk wordt. Beautypad-kristalschijfjes zijn afwasbaar onder de warme kraan en disinfecteerbaar door ethylalcohol.

Afhankeleijk van huid, haarsterkte en gebruiksfrequentie tot wel 4 weken keer op keer te gebruiken. Nieuwe Beautypad-kristalschijfjes zijn ook appart verkrijgbaar.

CNK: 3094422
Belgische webshop Belgisch
Snel geleverd Snel geleverd
Klantentevredenheid van 4,5/5 4,5/5