Cattier Sh Anti Roos Wilgenhout Fl 250ml

Marma Natuurproducten
Normale prijs
€8,62
Aanbiedingsprijs
€8,62
Normale prijs
Inclusief BTW
Uitverkocht Vendu Ausverkauft Sold out
Eenheidsprijs
per 
Afbeelding in Gallery-weergave laden,

Cattier Sh Anti Roos Wilgenhout Fl 250ml

Marma Natuurproducten

€8,62

ipv €10,77

Gratis levering vanaf €49 in België
Verzendkost berekend bij afrekenen, gratis in België vanaf €49

Meer informatie

Omschrijving

Deze shampoo met wilgenhout verwijdert roos langdurig en voorkomt irritaties. De hoofdhuid is gezond en gekalmeerd. De formule met tarwe-eiwitten voedt en versterkt het haar vanaf de wortel en maakt het gemakkelijk te kammen. Essentiële oliën en biologisch lavendelwater zijn aan deze shampoo toegevoegd om het haar makkelijk uit te spoelen en het haar licht te parfumeren.

Indicaties

Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, spoel grondig uit met water.

Gebruik

De shampoo op vochtig haar aanbrengen en zachtjes inmasseren om licht te laten schuimen. Even laten inwerken en vervolgens goed uitspoelen met lauw water.Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, spoel grondig uit met water.

Samenstelling

Biologisch lavendelwater: zuivert en kalmeert het haarExtract van wilgenhout: gaat roos tegen, regenereert, anti-bacteriëel, beschermt en gaat irritaties van de hoofdhuid tegenPlantenazijn (lavendel, rozemarijn, salie en tijm): verzacht, antioxidant, werkt ontstekingsremmend en beschermt de hoofdhuidGlycerine (plantaardig): maakt glad en hydrateert het haarEssentiële groene muntolie: antiseptisch, kalmeert en verfristEssentiële sinaasappelolie: kalmeert en voedtEssentiële mandarijnolie: regenereert en verzachtEssentiële pompelmoesolie: zuivert en stimuleertEssentiële citroenolie: antiseptisch, houdt de talgafscheiding in evenwicht en verstevigtEssentiële biologisch theeboomolie (Melalauca Alternifolia): verzacht, trekt samen en werkt anti-bacteriëelExtract van korstmos: werkt anti-bacteriëel.Zonder siliconen - Zonder parabenen

CNK: 2414597
Belgische webshop Belgisch
Snel geleverd Snel geleverd
Klantentevredenheid van 4,2/5 4,2/5